jueves, 9 de abril de 2015

Cuina d'acer inoxidable Krakatoa Point


Amb aquesta cuina d'acer inoxidable podras gaudir de la gran comoditat que proporcionen tots els seus perfectes sistemes de combustió, no hauras d'esforzar-te el més minim per fer una recepte digna dels millors chefs. Aquesta barbacoa a estat dissenyada per que el seu us sigui el mes fácil i practic a l’hora de cuinar, ja que el nostre objectiu principal es satisfer al maxim les necessitats dels nostres clients.
Pot ser que per la seva apariencia et preocupi el seu manteniment, si es aixi, no tens res de que preocupar-te ja que aquest es practicament nul gracies als seus increïbles materials com l’acer inoxidable, amb un simple drap y cualsevol desengreixant, nomes tindras que fer una pasada i quedara neta com el primer dia!

http://www.fesfoc.com/html/ca/barbacoa-krakatoa-point.php


Aquesta barbacoa de luxe tambe te un alt rendiment i esta pensada per ser utilitzada en restaurants i cuines de hotels, aixi que que millor que poder cuinar en una barbacoa de tal qualitat! A mes te una durabilitat molt elevada, per tant podras gaudir d’ella el temps que tu volguis. Esta pensada per ser un element de decoració dintre de l’espai on es volgui col·locar, ja que la seva impressionant apariencia es capaç d’adornar qualsevol tipus d’espai e inclus integrar-se en ells com si es tractara d’un element mes!


La cuina de disseny Krakatoa Point. Esta composta per una planxa, dues graelles d’acer inoxidable i un ampli taulell de granit negre pulid per a crear la millor barbacoa al teu jardi o terrasa. Tot alló coronat amb una gran tapa d’acer inoxidable. Les parrilles d’acer inoxidable que componen aquesta fantástica cuina, están pensades per a seguir un tractament anti oxidable que las fa més resistents a tot tipus d’inclemencies meteorologiques, a la intemperie i a les temperatues mes altes, a mes aquesta confereix un gust i una textura als aliments que no trobaras ni en els millors restaurants. Tot el luxe es poc quan es tracta de la millor barbacoa del mercat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario